Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași vă invită Luni, 2 Octombrie 2023, la Festivitatea de deschidere a anului universitar 2023-2024, eveniment ce va avea loc începând cu ora 10:00 la sediul Rectoratului Universității, Casa Balș, str. Cuza Vodă 29, în Sala Eduard Caudella. 

În cadrul festivității de deschidere a noului an universitar Facultatea de Teatru va prezenta un moment de 15 minute din spectacolul HOPE, un studiu de limbaj scenic în teatrul de animație, coordonat de prof. univ. dr. Raluca-Bujoreanu Huțanu și conf. univ. dr. Anca Ciofu, insoțit de un moment coregrafic, Luni, 2 octombrie, sala Eduard Caudella, Casa Balș.

Corul UNAGE, coordonat de prof. univ. dr. George Dumintriu, va cânta GAUDEAMUS, la începutul și finalul festivității de deschidere. In cadrul aceluiași eveniment va avea loc un moment de Jazz, coordonat de prof. univ. dr. Dan Spânu. Interpretează solistele Laura Mogorean și Eva-Maria Gârlea, de la clasa de Compoziție Jazz și Muzică Ușoară a Facultății de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice. La trombon: prof. asoc. dr. Robert Cozma. La pian: Daniel Bălan.

La Galeria Aparte se va desfășura GALA ABSOLVENȚILOR FAVD 2023, promoția iulie 2023, 1-10 octombrie 2023, deschiderea Luni, 2 octombrie, ora 12.00. Expoziția reunește o selecție a lucrărilor de absolvire.