Marți, 25 iunie 2024, a avut loc vernisajul expoziției DesignIS găzduită de galeria de artă din incinta sediului Amazon Iași. Expoziția „DesignIS” realizată de Specializarea Design din cadrul Facultății de Arte Vizuale și Design, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași reunește nouă dintre cele mai recente lucrări ale studenților din ciclurile de Licență și Masterat. Acestea au fost vernisate în prezența echipei Amazon Iași, coordonată de General Manager Cristian Josan și a colectivului profesoral al Specializării Design Iași, alături de studenți.

Design-ul ieșean, aflat în continuă dinamică și expansiune, aspect reflectat prin specialiști angajați în companii de renume pe plan local, național și internațional, prin studenți și absolvenți ai Specializării Design Iași, câștigători ai unora dintre cele mai renumite competiții de specialitate, se remarcă printr-o identitate proprie bine conturată pe toate cele trei paliere studiate în plan academic: Design Ambiental, Design Grafic, Design de Produs. Expoziția „DesignIS” subliniază caracterul multidisciplinar al design-ului printr-o largă varietate tematică și se constituie ca o invitație de a descoperi și reflecta asupra rolului designer-ului în societate în vederea creșterii calității vieții tuturor.

Expoziția „DesignIS” va putea fi vizionată până în luna octombrie la galeria de artă din incinta sediului Amazon Iași, Str. Sf. Andrei, nr. 39A, Palas Campus (parter).